Skip to content

От днес на пазара е автобиографичната книга на Стилиян Петров

Последната седмица на октомври започваме с особено вълнение, тъй като на пазара е най-новата ни книга за големия футболист и човек – Стилиян Петров. Книгата е написана в съавторство с известния спортен журналист Марк Гуиди,  а предговорът е на Мартин О’Нийл, който заема изключително важно място в сърцето на Стилиян като негов учител и съветник по пътя към успеха.

Книгата е много лична изповед на българската футболна звезда и първоначално е предназначена за феновете на “Селтик”. Поради големия интерес към нея тя е преиздадена в Шотландия. Ние я издаваме за първи път в България в момент, когато вниманието към Стилиян Петров е изключително голямо.

Книгата проследява трудностите, които е преживял Стан от детството си в Монтана, когато започва да се занимава с футбол, до момента, в който изгрява неговата звезда в шотландския “Селтик”. Допуска ни в най-личния си свят и до голямата си любов – съпругата Паулина и първия им син Стилиян младши, споделя отношенията си със съотборници, треньори и фенове и не на последно място е отделено внимание на благотворителната му дейност, която продължава и до днес.

Битката, която в момента води Стилиян, е най-важната и най-трудната в неговия път. Той, както и неговите близки, приятели, съотборници и фенове са сигурни в благоприятния изход от нея.

Харизмата на една от най-големите български футболни звезди доведе до безпрецедентното обединяване на българите около идеята всички да бъдем заедно с него в битката му с левкимията.Бяха създадени десетки групи в социалните мрежи с окуражаващи послания към Стенли, а в деветнадесетата минута на  всички мачове у нас се чуват аплодисменти, насочени отново към родения в Монтана полузащитник. Цялата футболна общественост в Европа изрази шока си от новината за болестта на българина, но също и вярата си, че неговият силен и непреклонен характер ще преодолее и това изпитание.

Ние също вярваме в неговото възстановяване и му желаем успех!

Ако искате да се докоснете до човека и футболиста Стилиян Петров, можете да намерите неговата автобиографична книга “Наричайте ме Стан” в книжарниците в цялата страна или поръчайте онлайн тук.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*