Skip to content

Иво Инджев кани варненци В БЕСЕДКАТА

Поради силния читателски интерес към „Президент на РъБъ“, който прерасна в истинска истерия и предизвика сериозна обществена реакция, издателство „Ентусиаст“ и журналистът Иво Инджев организират премиера на книгата в морската столица – Варна. Почитателите на автора ще могат да се срещнат лично с него „В БЕСЕДКАТА“ на 29 юни, вторник, от 19,00 часа в кафе-сладкарница „Кристал“, Фестивален и конгресен център Варна (ФКЦ), срещу входа на Морската градина.

Представянето на книгата в София, което се състоя на 2 юни 2010 г., бе посетено от над 500 души, сред които и Соломон Паси, Асен Агов, Левон Хампарцумян, Огнян Стефанов, Йордан Соколов, Люба Кулезич, Кирил Маричков, Евгений Михайлов, Иван Григоров. Лошото време и поройният дъжд не попречиха на почитателите на журналиста да присъстват на събитието и да изчакат своя ред за автографи.

На 29 юни всички читатели от морската столица, които искат да се срещнат с Иво Инджев и да закупят екземпляр от най-търсената през последните седмици книга „Президент на РъБъ“, са добре дошли.

Издателство  „Ентусиаст“ обмисля организиране на срещи с автора и в други градове от страната.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*