Skip to content

Пролетен базар на книгата

Традиционният Пролетен базар на книгата ще се състои от 28 май до 2 юни 2013 г. на третия етаж в Националния дворец на културата. Издателство „Ентусиаст“ кани своите читатели на щанд №16 на третия етаж в източното крило всеки ден от 10,00 до 20,00 часа. За любителите на добрите книги издателството е подготвило отстъпка от 20% за всички заглавия, както и комплекти със специално подбрани заглавия на промоционална цена.

Акцент на щанда на „Ентусиаст“ са няколко нови заглавия за пролетния сезон. Сред тях са „С дъх на чаени листа“ от Хана Тъниклиф – великолепен роман, който съчетава сладките удоволствия на френската кухня и екзотичните аромати и картини на Китай, и ще плени дамската аудитория.

Любителите на историческата книга ще се зарадват на „Обетът на кралицата. Роман за Исабел Кастилска“ от Кристъфър Гортнър, който ни разкрива една изключително интересна, но сравнително слабо позната в България кралица – Исабел І Кастилска.

Редовните колекционери на „Enthusiast Vintage“ ще се обогатят с класиката на Стефан Цвайг „Мария-Антоанета“ – жив и интригуващ портрет на тази скандална жена.

Феновете на Х. Ф. Лъвкрафт със сигурност ще оценят сборника с непревеждани досега творби на автора. „Планините на безумието“, която ни изпраща директно в сърцето на мрака и променя изцяло представите ни за Вселената. Естествено, очаква ви и качествено криминале.

След невероятния успех на „Хипнотизаторът“, Ларш Кеплер се завръща с „Договорът „Паганини“ – следващата смразяваща кръвта история с главен герой детектив Юна Лина.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*