Skip to content

Максим Бехар събира български и световнoизвестни личности в книга

Пол Холмс, Антон Дончев, Мартин Карбовски, Йълдъз Ибрахимова, Мария Гроздева са само част от знаменитостите, взели участие в последната книга на PR експерта „Поколението F“

5 юни 2013 г., София. Известният български PR експерт Максим Бехар представя най-новата си книга „Поколението F, или кой управлява света“. Тя е издадена от „Ентусиаст“ и е първата книга, която ще се разпространява онлайн още в деня на представянето й.

Книгата „Поколението F“ е със специалното участие на съзвездие от родни и чуждестранни знаменитости: Антон Дончев, Бойко Василев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Владимир Каролев, Георги Мамалев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Любомир Стойков, Мария Гроздева, Мартин Захариев, Мартин Карбовски, Ники Кънчев, Пол Холмс, Симеон Василев и Соломон Паси.

„Поколението F“  разказва за това, което се случва в наши дни в социалните медии и извън тях, за хората, които управляват света, за това как се чувстват те, трансформирайки се от Homo Sapiens в Homo Socialicus.

Поколението F е поколението, израсло или възпитано в социалните медии (Facebook), което всяка минута се сблъсква със страховете (frear) от новото и без се замисля, тегли по една звучна „майна“ (f**k) на всичко, което може да го притесни, на неверниците и критиците на новите комуникации, както и на всичко, което е било досега.

„Тази книга е прекрасен анализ за начина, по който нашият свят се променя, и за пътя, по който той ще се развива за в бъдеще. Тя е написана от човек, който не само изживява, но и управлява тези промени“, споделя основателят на The Holmes Report Пол Холмс.

Освен мненията на известните личности книгата съдържа най-впечатляващите онлайн тенденции от последната година в социалните медии, както и коментарите на PR експерта по 50 ключови теми от дигиталния свят.

Официалното представяне на книгата „Поколението F“ ще се състои на 10 юни 2013 г., понеделник, от 19 ч. в книжарница Greenwich (София, бул. „Витоша“ 37). Авторът Максим Бехар и всички участници в книгата ще раздават автографи и усмивки.

За Максим Бехар

Максим Бехар е роден на 10 декември 1955 г. в Шумен. Кариерата си на журналист започва през 1981 г., а през 1994 г. основава M3 Communications Group, Inc. лидер в областта на публичните комуникации. Максим Бехар е голям фен на всички компютърни иновации и прекарва ежедневно часове наред в социалните медии.

„Поколението F“ е третата книга на Максим Бехар след „111 правила във Facebook“ и  „Вторичен инстинкт“.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*