Skip to content

Максим Бехар представи „Поколението F“

10 юни 2013 г.: PR визионерът Максим Бехар, автор на  „Поколението F. Или кой управлява света сега“ и издателство „Ентусиаст“ посрещнаха съзвездия от български и чуждестранни личности, почитатели и приятели на премиерата на книгата в книжен център „Гринуич“.

Премиерата на книгата доказа, че виртуалните „жонгльори” във Facebook присъстват и „реално” в споделянето на идеи и мисли, когато това си струва. Книгата е издадена от „Ентусиаст“ и е първата, която се разпространи онлайн още в деня на представянето си. Тя е със специалното участие на съзвездие от родни и чуждестранни знаменитости: Антон Дончев, Бойко Василев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Владимир Каролев, Георги Мамалев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Любомир Стойков, Мария Гроздева, Мартин Захариев, Мартин Карбовски, Ники Кънчев, Пол Холмс, Симеон Василев и Соломон Паси. Голяма част от тях, приятели и почитатели, които се чувстват едновременно HOMO SAPIENS И HOMO SOCIALICUS препълниха центъра.

PR визионерът Максим Бехар и управителят на издателство „Ентусиаст“ Виктория Бисерова ни убедиха, че книгата е  моментна снимка на промяната, настъпила в света със социалните медии, създали свят без география, в който хората са свързани 24 часа от денонощието.  Непринудените разговори между присъстващите не оставиха съмнение, че поколението на

Facebook ще управлява света, но от всички зависи да не е по формулата: facebook-fear-f**k.

Предстои нова среща с Максим Бехар на 15 юни, събота, от  14,00 до 16,00 ч. в Книжен център „Гринуич“ на бул. „Витоша“ 37, София, на която той ще раздава автографи.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*