Skip to content

„Във всеки човек дреме свиня, особено в мъжете“

Любен Дилов-син представи „FaceБуки III том. Житейските възгледи на дремещата в мен свиня“

7 ноември 2013 г., София. Снощи Дилов отбеляза излизането на третия том от поредицата „FaceБуки“, издание на „Ентусиаст“. Типично в свой стил авторът приветства гостите с думите: „Радвам се да ви видя днес и благодаря, че сте тук. Навън има мач, протест и е 7 ноември едновременно.“ Премиерата се състоя в клуб Once Upon a Time… Biblioteka, където авторът събра много приятели, сред които популярни личности от различни сфери на обществения живот в страната.

Всички заедно се забавляваха с житейските възгледи на Дремещата свиня. Добре позната от предаването „Пуснете водата“, тя заедно с Любен Дилов-син бе участник в официалната част на вечерта. Авторът представи „FaceБуки III том. Житейските възгледи на дремещата в мен свиня“ и отбеляза, че всички вече добре познават стила й. През цялото време равностоен негов събеседник бе свинята. „Тя получи главна буква – стана Дремещата свиня, получи фейсбук страница, телевизионна известност…“ Смята, че е компетентна по всякакви теми, свързани с модерния начин на живот, като например: как да посетим болен, как да впечатлим непозната жена в бар и как да се ъпгрейдваме, без да ни увисва като windows.

Продължението на „FaceБуки“ и „FaceБуки II том. Дневникът на малкия Нострадамус“ за пореден път ни поднася огромна доза свежо забавление и разнообразни теми – от международната и българската политическа сцена до ежедневните български абсурди и битовизми. Читателят може да научи и как според Дремещата свиня да впечатлява с разтърсваща музикална култура, да се запознае с някои нейни възгледи за здравословния начин на живот и методите за лично усъвършенстване,  да получи общи съвети за оцеляване в киселинна среда.

Сред присъстващите на събитието бяха: Ваня Цветкова, Симеон Лютаков, Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева, Биляна Петринска, Георги и Галя Лозанови, Ваня Щерева, Славена Вътова, Милена Фучеджиева, Антон Стефанов, Тодор Дърлянов, както и представители на бизнеса, журналисти и много почитатели на Любен Дилов-син. Всички гости имаха възможност да се снимат с Дремещата свиня и да получат автограф от автора. В края те бяха единодушни с него, че „във всеки от нас дреме по една свиня. Повечето хора избягват да си признават този факт. Аз обаче не само я открих, докато разчиствах в себе си, но открих и че мога да живея в разбирателство със свинята, която дреме в мен.“

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*