Skip to content

#ентусиастите: Христина Мираз

DSC_1329

 

По случай наближаващия седми рожден ден на „Ентусиаст“, решихме да ви запознаем с екипа, който стои зад успеха на издателството.

Хриси е нашето огън момиче. Бранд мениджър на импринта на „Алто“ – „Апостроф“, тя е човек, който може да се справи и с най-непосилните задачи с усмивка и финес. Ще отметне кичур от дългата си коса, ще каже някоя шега за безсмислието на вселената и ще запретне ръкави, за да реализира поредния си успешен проект.

Ако насред работата те хване някоя натрапчива емоция, особено обвързана с любовта, Хриси е твоят човек. Под „твоя човек“ имаме предвид, че или ще те изслуша и ще ти даде полезен съвет, или ще ти плесне два словесни шамара и ще те свали на земята.

Разказите за неземно сладки кученца и котенца не могат да я трогнат, но една плодова салата, направена с любов, винаги може да спечели на „готвача“ специално място в сърцето й – някъде до излежаването до басейна с книга и чаша хубаво вино и прекрасните секси рокли (които й стоят зашеметяващо, не я е срам). А веднъж озовал се в сърцето й, Хриси винаги е готова да ти помогне.

Ето какво има да каже Хриси за себе си:

Като малка си мислех, че… „Малката принцеса“ на Франсис Бърнет е най-страхотната детска книга. Продължавам да си мисля същото и сега.

Плейлистата ми… е със задължително присъствие на London Grammar, Loreena McKennitt и Vocal Deep House.

Когато работя… вярвам, че всичко е възможно.

В хладилника ми винаги има… място.

Ентусиазмът за мен е… отличителен физически белег. Лесноразпознаваем, доказуем и без срок на годност.

Мечтите ми най-често… са в бъдеще време.

Страх ме е… от моменти, в които губиш посоката и смисъла.

Ако бях герой на Роалд Дал, щях да съм… Бабата, която разказва истории за вещиците.

Между кориците на живота ми… има глави, които бих препрочитала винаги, и цитати, които бих си татуирала.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*