Skip to content

Любен Дилов-син се срещна с читатели в Mall Galleria Stara Zagora

На 8 януари 2011 г. Любен Дилов-син се срещна с читатели в Mall Galeria Stara Zagora. Гостуването на авторът на “Faceбуки” в града на липите се осъществи по покана на книжарница “Хермес”, с любезното партньорство на издателство “Enthusiast” и домакините от Mall Galleria Stara Zagora.

Любен Дилов-син отдели повече от два часа за разговори с читатели и журналисти от местните медии. Дискусията бе много приятна и непринудена. Засегна най-различни теми – от появата на “Faceбуки” до актуални на ежедневието ни социални теми.

Собственикът на книжарница “Хермес” – г-н Стойо Вартоломеев – подари на Любен Дилов-син книгата “Какво трябва да знаем за вирусните хепатити и как да се предпазваме от тях” в контекста на върлуващия хепатит “А” в Стара Загора. Имаше и друг подарък – малка бутилка зелева чорба, тъй като 8 януари се смята за празник на притежателите на зелева чорба след тежките именни дни.

Срещата завърши с множество автографи и атрактивен фотос на г-н Вартоломеев и Любен Дилов-син в духа на корицата на “Faceбуки”.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*